Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ-ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ-ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η πρώτη επιστημονική Διημερίδα Βελονισμού – Ομοιοπαθητικής – Φυτοθεραπείας στα γραφεια του Ι.Σ.Α διοργανώθηκε ήδη ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ι.Α.Ν., με συντονιστή τον Πρόεδρο της Εθνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας και μέλος του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α ψυχίατρο Βαγγέλη ΖαφειρίουΟ Ι.Σ.Α και η Κ.Ι.Α.Ν έκαναν την αρχή με την αναμενόμενη πολύ μεγάλη επιτυχία και την ιδιαίτερα ενεργή και πλούσια συμμετοχή του ακροατηρίου!

Την Ημερίδα τίμησαν με τη συμμετοχή τους τρεις Καθηγητές Πανεπιστημίου (Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Βασιλάκος, Γιώργος Καραγιάννης), τέσσερις Πρόεδροι Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών Βελονισμού και Ομοιοπαθητικής (Δημήτριος Βασιλάκος, Βαγγέλης Ζαφειρίου, Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, Μιλτιάδης Καράβης) και οικαταξιωμένοι στον τομέα τους συνάδελφοι των θεραπευτικών αυτών, Δημήτρης Ζάγκλης, Αλέξανδρος Λουπασάκης, Νίκος Παπανδρέου, Δημήτρης Σούλης, Ναταλία Τζήμα.

Οι εισηγήσεις τους εμπλούτισαν και διεύρυναν τις γνώσεις, την εμπειρία και τους ορίζοντές μας για την έννοια και την πρακτική της θεραπείας γενικά και των συγκεκριμένων θεραπευτικών ειδικότερα.

Πηγή: http://www.kian.gr